Wat kan Monica Hajek voor u doen?

Educatieve illustraties

Monica maakt als illustrator voornamelijk educatieve illustraties. Ze werkt zowel tekenachtig als in een strakke grafische vector stijl. De liefde voor educatieve illustraties komt voort vanuit haar achtergrond als docent tekenen. De interesse in onderwijs en het uitleggen is nooit verdwenen. Binnen de educatieve illustraties gaat het niet alleen om een mooie teken maar ook om het duidelijk maken van een begrip of situatie en dat vind ik leuk om te doen.

Websites vormgeven en maken

Als webdesigner werkt Monica graag voor kindersites, ook omdat ze daar het webdesign kan combineren met haar vaardigheden als illustrator. Kindersites mogen vrolijk en speels zijn.  Maar het moet wel overzichtelijk zijn en duidelijk hoe de interactie werkt. Bij een webdesign staat altijd de gebruikersvriendelijkheid voorop.

Educatieve sites ontwerpen

In educatieve kindersites komt alles wat ik graag doe samen daarom heb ik samen met Schmeits Websolutions de online uitgeverij 'Appily ever after' opgericht. Onder die naam maken we mooie educatieve sites zoals www.tafeltjesleren.nl en www.topografie-oefenen.nl

Freelance lesgeven

Voor de LOI werk Monica als online docent voor de cursussen 'Webdesign', 'Html5 en CSS3', 'User interface and webdesign' en 'Brand design.
En voor het NCOI als docent 'Webredactie en content management'.